«

»

Pro 06 2015

Hutná chlebovka

hutna_chlebovaRecept oblíbený všemi generacemi aneb jak to vždycky vonělo u babičky v kuchyni

Množství:   4 osoby

Ingredience:

tvrdý chléb 130 g
zeleninový vývar 500 ml
celý kmín 1 lžička
vejce 1 ks
sádlo 1 lžíce
sůl podle potřeby
zelená petrželka

Postup přípravy:

1.)  Vývar okmínujeme, osolíme a rozvaříme v něm tvrdý chléb. Zhruba po 7 minutách přidáme rozkvedlané vajíčko
2.)  Chvíli povaříme, přidáme lžíci sádla a ještě případně dochutíme solí
3.)  Na talíři zdobíme zelenou petrželkou

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete použít tyto HTML tagy a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>