«

»

Bře 02 2016

Vločková polévka

polevka_vlockova

Ovesné vločky se doporučují při vyčerpání, únavě a rekonvalescenci. Navíc obsahují lecitin, prospěšný pro výživu nervů a jsou bohatým zdrojem vlákniny

Ingredience:

ovesné vločky 6 lžic
máslo 1 lžíce
středně velké na hrubo nastrouhané mrkve 2 ks
zeleninový vývar 1000 ml
sůl podle chuti
čerstvá petrželka

Postup přípravy:

1.)  V hrnci na sucho opražíme vločky. Přidáme máslo a mrkev a krátce ji opečeme
2.)  Zalijeme vývarem, ochutíme solí a vaříme cca 25 minut, aby vločky polévku pěkně zahustily
3.)  Do hotové polévky přidáme čerstvou petrželku

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete použít tyto HTML tagy a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>