«

»

Čvc 24 2016

Rýžový pudink s kokosovým mlékem

ryzovy_pudink

V mnoha kuchyních je tato rýže vařená v mléce typickým dezertem, ale nemusíte se bát. Nebudete divní pokud si ji dáte třeba k snídani

Množství:   2 osoby

Ingredience:

kokosové mléko 250 ml
pytlík uvařené rýže 1 ks
agáve nebo javorový sirup 1 lžíce
mletá skořice špetka

Postup přípravy:

1.)  Kokosové mléko promícháme v plechovce, nalijeme do hrnce a přivedeme k varu
2.)  Za stálého míchání přidáme sirup, poté přidáme rýži a mícháme, dokud se vše nespojí
3.)  Vaříme vše na mírném ohni dalších 5 minut, dokud pudink nezhoustne a dokud rýže nevstřebá kokosové mléko
4.)  Nalijeme do misek, poprášíme skořicí a buď dáme vychladnout nebo můžeme podávat teplé

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete použít tyto HTML tagy a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>