V mnoha kuchyních je tato rýže vařená v mléce typickým dezertem, ale nemusíte se bát. Nebudete divní pokud si ji dáte třeba k snídani
Množství: 2 osoby
Ingredience:
| kokosové mléko | 250 ml | 
| pytlík uvařené rýže | 1 ks | 
| agáve nebo javorový sirup | 1 lžíce | 
| mletá skořice | špetka | 
Postup přípravy:
1.)  Kokosové mléko promícháme v plechovce, nalijeme do hrnce a přivedeme k varu
2.)  Za stálého míchání přidáme sirup, poté přidáme rýži a mícháme, dokud se vše nespojí
3.)  Vaříme vše na mírném ohni dalších 5 minut, dokud pudink nezhoustne a dokud rýže nevstřebá kokosové mléko
4.)  Nalijeme do misek, poprášíme skořicí a buď dáme vychladnout nebo můžeme podávat teplé
 
        	       
        		
        			
Komentáře