Nepečený dort je dobrý jako zákusek ke kávě nebo čaji, ale i ke slavnostním příležitostem
Ingredience:
| velký broskvový kompot | 1 ks | 
| smetana ke šlehání | 1 ks | 
| polotučné tvarohy ve vaničce | 2 ks | 
| zakysaná smetana | 1 ks | 
| vanilkový cukr | 3 ks | 
| dětské piškoty | 1 balení | 
Postup přípravy:
1.)  Smetanu ušleháme do tuha. Tvarohy vyklepneme do mísy, vidličkou je našleháme, přidáme zakysanou smetanu a osladíme vanilkovými cukry. Nakonec vmícháme našlehanou smetanu a vše ještě lehce promícháme
2.)  Formu na terinu vyložíme potravinářskou fólií a skládáme. Nejdřív tenkou vrstvu krému, pak vrstvu piškot, na ně vrstvu broskví a pak pořádnou vrstvu krému. Vše opakujeme až do vyčerpání kompotu a krému
3.)  Přes noc dejte chladit do lednice. Sejměte fólii u můžete servírovat
 
        	       
        		
        			
Komentáře