Jemné rybí maso, s jemnou zeleninou a připravené v pekáčku i s přílohou bude chutnat celé rodině
Ingredience:
| filety z jakékoliv ryby | 4 ks | 
| středně velká mrkev | 3 ks | 
| petržel | 3 ks | 
| brokolice | několik růžiček | 
| dýně Hokkaidó | 1/2 ks | 
| mražené fazolové lusky | 1 hrst | 
| sůl | podle potřeby | 
Postup přípravy:
1.)  Veškerou zeleninu očistíme, rozkrájíme na kousky a promícháme v pekáči nebo zapékací míse (s poklicí) se solí.
2.)  Polovinu směsi dáme stranou, na tu zbývající rozložíme porce ryby, které jsme před tím z obou stran osolily a zasypeme je zbývající zeleninou. Podlijeme polovinou hrnku vody, přiklopíme a vložíme do trouby
3.)  Pečeme v předehřáté troubě na 200°C asi 30 minut, dokud není zelenina měkká. Podle potřeby podlijeme ještě trochou vody.
Podáváme s oblíbenou přílohou
 
        	       
        		
        			
Komentáře